Праект партала
Наша страва Беларускі крупнік: самы стары з еўрапейскіх мядовых лікёраў8
11.01.2020 / 21:51

З 2018 года прынамсі два беларускія вытворцы выпускаюць мядовы лікёр «Крупнік». Між тым, крупнік, магчыма, самы стары з еўрапейскіх мядовых лікёраў. Расказвае доктар гісторыі Алесь Белы, чыя кніга «Сакатала бочачка» паспрыяла адраджэнню брэнда айчыннага крупніку.

Прыгатаванне крупніку метадам палення (фламбіравання). Малюнак Алесі Галоты....

Алесь Белы

Гэты артыкул платны.

Каб прачытаць, трэба быць падпісчыкам ці аплаціць доступ.

Каментары
Мікола / Адказаць 11.01.2020 / 22:37

Дзякую, цікавы артыкул. Алесь Белы заўжды пра кухню займальна распавядае 8)

16
Кажыма праўду / Адказаць 11.01.2020 / 23:42

«доктар гісторыі Алесь Белы, чыя кніга...»

Шаноўная рэдакцыя, калі ласка, падайце інфу наконт навуковых манаграфій, удзелу ў навуковых канферэнцыях «дохтура». Ці не карэктнейшы тытул «аматар кухарства, шынкар»?

12
Андрюха Горец (Беларусь Витебск ) / Адказаць 12.01.2020 / 03:55

Ха !!!! ) а Беларусские Хакеисты - самые лучшие в Мире были есть и будут !!! ))) (это я - хорошо и смешно пошутил .)

14
каментаваць

Націсканьне кнопкі «Дадаць каментар» азначае згоду з рэкамендацыямі па абмеркаванні