Праект партала
Наша страва Духмяны кумпяк з радзімай у Ашмянах3

Пра наш традыцыйны выраб, роднасны іспанскаму хамону, італьянскаму прашута і балканскаму пршуту, піша доктар гісторыі Алесь Белы.

Кумпяк лепшы з чырвоным віном,

Алесь Белы

Гэты артыкул платны.

Каб прачытаць, трэба быць падпісчыкам ці аплаціць доступ.

Папоўніце віртуальны кашалёк ці набудзьце падпіску на сайце club.nn.by.

Каментары
Common Sense / Адказаць 31.08.2019 / 16:47

Халестерол

2
Жвір / Адказаць 01.09.2019 / 15:57

Vos` padabajecca Vam miasam, bujnym plianam, u samyja vočy tyckac` ! Prybiarycie hetaje fota, kali laska... Upeūnieny, što boļšasci naviedvaļnikaū hetkaja patalahaanatamija nie padabajecca... Fu-u.

2
Жвір / Адказаць 03.09.2019 / 00:47

Блін, ну, прыбярыце мяса, прашу ж.

1
каментаваць

Націсканьне кнопкі «Дадаць каментар» азначае згоду з рэкамендацыямі па абмеркаванні

СПЕЦПРАЕКТ0 матэрыялаў