Праект партала
Наша страва Сапраўдныя беларускія бабы і бабкі: гісторыя і рэцэпты2

Цяпер бабка асацыюецца з бульбяной стравай, але яшчэ ў ХІХ стагоддзі гэта быў найперш салодкі далікатэс. Расказвае доктар гісторыі Алесь Белы.

Няўдалыя бабы.

Алесь Белы

Гэты артыкул платны.

Каб прачытаць, трэба быць падпісчыкам ці аплаціць доступ.

Папоўніце віртуальны кашалёк ці набудзьце падпіску на сайце club.nn.by.

Каментары
Жвір / Адказаць 18.08.2019 / 13:24

O!

3
Ханна / Адказаць 19.08.2019 / 06:12

Дзякуй!!!

1
каментаваць

Націсканьне кнопкі «Дадаць каментар» азначае згоду з рэкамендацыямі па абмеркаванні

СПЕЦПРАЕКТ0 матэрыялаў