Праект партала
Кухонныя гісторыі Рыба-фіш, гусіныя шыйкі і смажаны парсючок: Міхля Сінаеўна і яе кухня1

Беларускія і яўрэйскія традыцыі спляліся ў яе рэцэптах.

Міхля Сінаеўна сярод мінчанак на Старажоўцы, 1950-я гады. З сямейнага архіва Д. Бабіна.

Міхля Сінаеўна была дачкой малодшага сына рабіна з Копысі — таго сына, якому нічога з бацькавай спадчыны не дасталася.

...

Паўліна Скурко

Гэты артыкул платны.

Каб прачытаць, трэба быць падпісчыкам ці аплаціць доступ.

Каментары
Жвір / Адказаць 25.04.2020 / 14:20

U niečym cikava, i zboļšaha pradkazaļna-kliasyčna, alie recepty tyja - fie-e-e...

0
каментаваць

Націсканьне кнопкі «Дадаць каментар» азначае згоду з рэкамендацыямі па абмеркаванні

СПЕЦПРАЕКТ0 матэрыялаў