Праект партала
Кухонныя гісторыі Рыба-фіш, гусіныя шыйкі і смажаны парсючок: Міхля Сінаеўна і яе кухня

Беларускія і яўрэйскія традыцыі спляліся ў яе рэцэптах.

Міхля Сінаеўна сярод мінчанак на Старажоўцы, 1950-я гады. З сямейнага архіва Д. Бабіна.

Міхля Сінаеўна б/strong>

Паўліна Скурко

Гэты артыкул платны.

Каб прачытаць, трэба быць падпісчыкам ці аплаціць доступ.

Папоўніце віртуальны кашалёк ці набудзьце падпіску на сайце club.nn.by.

каментаваць

Націсканьне кнопкі «Дадаць каментар» азначае згоду з рэкамендацыямі па абмеркаванні

СПЕЦПРАЕКТ0 матэрыялаў